Vadsø

Studiesenteret Vadsø ble etablert i 1998, da som et pilotprosjekt under IT Fornebu. Sammen med tilsvarende sentre i Oslo og Stavanger, var Studiesenteret Vadsø med da nettverket IT Fornebu Knowation ble etablert.

Dette nettverket hadde som ambisjon å bli et nasjonalt læringsnettverk med studiesentre over hele landet. Nettverket oppnådde aldri dette og ble lagt ned.

Studiesenteret Vadsø ble etter dette med i nettverket Midt i Norden som nå heter Studiesenteret.no. Studiesenteret.no var da i sin spede begynnelse, med samme ambisjoner som IT Fornebu Knowation men en helt annen organisasjonsmodell og oppbygging.

Fram til i dag har Studiesenteret Vadsø gitt et lokalt studietilbud innen en rekke profesjonsutdanninger og enda flere kurs, etter- og videreutdanningstilbud, totalt siden oppstarten har Studiesenteret Vadsø gitt tilbud til nærmere 1000 studenter lokalt.

Studiesenteret Vadsø er lokalisert på Vadsøya, nærmere bestemt i Fabrikkveien 35. Senteret har et moderne videokonferansestudio med plass til ca. 20 deltagere, vanlig klasserom for inntil 40 studenter samt flere grupperom.

Lokalene har trådløst nettverk som studenter kan logge seg på med egen pc for internettaksess. Studiesenteret har også egne pc'er som kan benyttes av studenter.

Kontaktinformasjon:

Stedsansvarlig Tom Markus Holsbø

tom.holsbo@vadso.kommune.no

Telefon:

78 95 65 52 Fax: 78951152

Adresse til studio:

IP - AMFI (store studio):  86.62.169.90

IP - SEMINAR: 86.62.169.91

Postadresse:

Studiesenteret i Vadsø
Postboks 614
9811 Vadsø


Sykepleiestudenter i studio i Vadsø.