Ta et masteremne!

Publisert: 17.07.2013
Sist endret: 17.07.2013

Nå kan du studere Teknologiutvikling og Samfunnsendring hos oss, et studie levert i samarbeid med NTNU. Det kreves ingen reising, du kan ta hele studiet lokalt, og vi tilbyr ledende fagkompetanse i kombinasjon med spennende og nye læringsformer.

Det nye studietilbudet er et masteremne på 7,5 studiepoeng, og tas på et semester. Tilbudet, som gis på lokale studiesentra/lärcentra i Norge og Sverige, vil være en helt ny måte å studere på. Den skal gi studentene den beste miksen av nettressurer, dialog og sosialt studiemiljø. På dette kurset vil du lære om de sentrale mekanismene i den digitale økonomien, og konsekvenser for utvikling av digitale tjenester, forretningsmodeller og organisasjoner.

Arne_Krokan_235x235.jpg

Linken til lokalsamfunnet vil også forsterkes, siden en større del av undervisningen skal ha karakter av lokale workshop eller samfunnsseminar som man har valgt å kalle det - der næringslivsfolk, politikere og interesserte mennesker møtes for å utfordres på et tema som er viktig for å utvikle lokalsamfunnet. Seminarene skal ledes både av foreleser/lærer (fra f.eks. et universitet eller en høgskole), eksperter og lokale studenter. Workshopene foregår samtidig på mange lokale studiesentra/lärcentra - knyttet sammen til en større konferanse. Disse seminarene vil i hovedsak være åpne og gratis.

Fagansvarlig for masteremnet, prof. Arne Krokan ved NTNU, er en ledende kapasitet på teknologi og samfunn. Samarbeidet med NTNU og prof. Krokan er også ledd i oppbyggingen av det nye, nordiske nettverket U Nordic.

Det nye masteremnet blir forankret i regioner og kommuner som satser på fornyelse og utvikling og ser på teknologi som en driver i dette.

Velkommen til et spennende studium!

 

Her kan du lese mer: Kursdetaljer masteremne

Les Arne Krokans blogg